navigatie

we not only create dreams

we make them happen

 

 

 

 

Klik hier en dan kan u zich een beeld schetsen hoe delloye paints zijn schilderwerken tot een professioneel goed einde brengt!

  Delloye-Paints • Antwerpsesteenweg 275 • Mechelen 2800 • Tel: 015/420262 • Fax: 015/420262 • Email: info@delloye-paints.be • www.delloye-paints.be • BTW BE089 24 77 402 • IBAN BE69 0016 6222 8978 • Technische info MATHYS: +32(0)478.54.17.51 - Rik • Algemene info Delloye: +32(0)479.44.89.81 - Francis • Sales Delloye: +32(0)475.94.10.30 - Didier • Raadgeving industrie Delloye: +32(0)478.20.26.78 - Sam • Administratie +32(0)478.48.49.93 - Els
 

Openingsuren • van dinsdag tot vrijdag van 8u tot 18u doorlopend • zaterdag van 8u tot 15u doorlopend • maandag gesloten •


Visie

Kwaliteit en klanttevredenheid zijn voor ons hele belangrijke aspecten.


Orde, netheid, stiptheid en een hoge afwerkingsgraad maken standaard deel uit van het concept waar delloye paints voor staat.

Wij hebben ons steeds groeiende succes te danken aan onze grote flexibiliteit, ons meedenkvermogen en onze zin voor creativiteit. Wij houden rekening met timing en coördinatie. Hoe groot of hoe klein uw nieuwbouw- of renovatieproject ook mag zijn, wij streven naar perfectie. Wij zijn pas tevreden wanneer u als klant voor 100% tevreden bent.

Wij staan ervoor garant dat uw project de meerwaarde krijgt die het verdient.


 

 

 

In de Kijker

 

 

 

 

 

Gratis kleuradvies

Onze huisspecialiste komt langs bij u thuis met handgeschilderde kleurstalen al dan niet aangevuld met behang-en stofstalen. Aan de hand van een persoonlijk gesprek tracht ze zich in te leven in uw leefomgeving en luistert ze naar uw wensen en voorkeuren. Op deze manier werken wij een voorstel uit tot een concreet praktisch uitgewerkt advies. Deze dienst is gratis en vrijblijvend. Hiervoor kan u een afspraak maken op ons contactformulier..

Winkel met Advies

Delloye Paints beschikt over een professioneel team met jarenlange ervaring in de verfwereld. Didier richt zich voornamelijk op de industrie en de openbare instanties. Wendy, die als kleurconsulente geen onbekende is in de verf- en interieurwereld spits zich vooral toe op advies aan huis en in de winkel. Francis neemt de technische kant van de winkel op zich. Sterk in zowel kleur- als technisch advies staat niet voor niets hoog in ons vaandel.

Eigen Uitvoering

Delloye Paints beschikt over een netwerk van professionele, zelfstandige schilders garant voor een duurzame en perfecte afwerking. Wij staan U steeds bij indien U vragen heeft over de uitvoering van Uw werken.


News & Events

 
5-8/10

29/1 - 2/2

20-24/1

2-5/6

 interieur

 

 

delloye paints biedt u een brede waaier aan decoratiemogelijkheden: u kunt bij ons terecht voor tapijten en karpetten, muurbekleding, bedlinnen, kussens, enz.. Deze decoratieve elementen maken het mogelijk meer warmte in uw interieur te creëren of unieke accenten te leggen. In combinatie met de schilderwerken, raamdecoratie en lakwerken kunnen wij op die manier een totaalconcept aanbieden. Bij ons vindt u alles op één plaats en kan u alle facetten van uw project laten uitvoeren. Welkom in onze showroom op:


Verven

delloye Omega Classic Mat

Binnenmuurverf mat, retouches mogelijk. Alle kleuren beschikbaar en afwasbaar, ook donkere kleuren. Binnen/buiten kwaliteit.

delloye Omega Classic Primer

Inkleurbare, hoogdekkende primer. Licht isolerend en sterk inzuigingsverschil tegengaand.

delloye Omega Project mat

Uitstekende dekkende projectverf voor binnenmuren en plafonds. Economisch alternatief met kwaliteitsbehoud.

delloye Omega Parket mat

Inkleurbare, watergedragen 2K polyurethaanvernis. Praktisch onzichtbaar en enorm slijtvast.

delloye Omega Lux-lak

Inkleurbare, watergedragen polyurethaan lak met uitmuntende vloei eigenschappen en blijvende elasticiteit doch krasvast. Voor buiten- en binnengebruik inzetbaar zowel met de borstel, rol als verfspuit.

Mathys Fassilux

Alkyd lak met uitstekende vloei en gemakkelijk aan te brengen. Binnen buiten. Beschikbaar in satin en gloss.

Mathys Dacfill

Roofing vernieuwing voor ondergronden ouder dan 1 jaar. Tevens scheuroverbruggend en bruikbaar met vlies (platte daken)

Mathys Pegakote

Watergedragen 2K Epoxy vloerverf. Uitstekende krasvastheid. Enkel binnen.

Mathys Paracem Deco

Binnenmuurverf mat, retouches mogelijk. Alle kleuren. Verkrijgbaar in mat, soft en satin

Mathys Paracem

Buitengevelverf, niet vergelend en elastisch.

Mathys Fassilux Aqua

Watergedragen pu hybride lak. Weinig geur, sterk krasvast en niet vergelend. Bovendien makkelijk reinigbaar met water en sneldrogend. Verkrijgbaar in mat-satin-gloss (afbeelding is gloss).

Mathys Deco Plafond

Traagdrogende plafondverf. Potmat en verkrijgbaar in elke kleur. Geen aanzetten met de minste moeite.

klik hier voor een volledige lijst van de Rustoleum-Mathys producten.

KLEUREN

 

 

Delloye Paints beschikt over de kleurenwand van cachemire. Het cachemire kleurenmeubel is een inspirerende kleurenwand die helpt kleuren te kiezen en te combineren. Het innovatie meubel heeft niet alleen 124 nieuwe kleuren, maar helpt U eenvoudig een kleur te kiezen en te combineren.

Naast het kleurenmeubel van cachemire, stelt DELLOYE PAINTS ook kleurenkaarten ter beschikking van andere merken : FLAMANT, LEVIS, FARROW & BALL....

Wij werken met de kleurmengmachine van MATHYS. Hiermee kunnen allen NCS-kleuren, RAL-kleuren en MATHYS-kleuren aangemaakt worden. Daarnaast kunnen wij ook de actuele kleurencollecties van andere fabrikanten probleemloos maken. Uw gewenste kleur wordt dus bereid terwijl U wacht in de door U gewenste verfsoort. Bovendien zijn onze kleuradviezen in de winkel of aan huis, gratis. Vraag Uw kleurenadvies vrijblijvend aan op ons contactformulier.

 

 

 

 

 


BEHANG

HELEMAAL TERUG VAN WEGGEWEEST!


De tijd dat de kamers van een woning er jaren hetzelfde uitzagen, ligt ver achter ons. We veranderen ons interieur sneller dan vroeger.

Behang zetten

• om blazen te voorkomen moet U er voor zorgen dat de kamertemperatuur minstens een dag op voorhand 18° of meer graden is en dat ramen en deuren tijdens en na het behangen dicht blijven

• zorg voor gladde muren (indien nodig bijplamuren)

• zie of al uw rollen hetzelfde kleurbad hebben en controleer deze op fouten vooraleer te behangen

• begin in de minst opvallende hoek en gebruik een schietlood om de panden zo recht mogelijk te hangen

• gebruik geen stift, stylo enz. omdat de inkt na het behangen zichtbaar wordt

• indien U rollen met een verspringende tekening wilt behangen (dit staat vermeld op de rollen), gebruik dan steeds twee rollen om het snijverlies tot het minimum te beperken.

• gebruik de lijm volgens de op de verpakking vermelde voorschriften en houdt rekening met de voorgeschreven inweektijd. Voor zeer zwaar behang moet er 10% textiellijm bijgevoegd worden

• op oneffen muren raden we U aan reliëfpapier te gebruiken

Types behang

Fotobehang bestaat al enkele decennia maar kent de laatste jaren een echte opmars. Dit komt vooral dankzij internet, waar je jouw eigen foto kan uploaden en een week later zit het fotobehangpapier in de bus.

Vliesbehang is ideaal voor de doe-het-zelver met twee linkerhanden. In tegenstelling tot traditioneel behang hoef je de lijn niet aan te brengen op het papier maar rechtstreeks op de wand. Vliesbehang zet ook niet uit en kan makkelijk verwijderd worden zonder stomen, afkrabben of weken.

Glasvliesbehang is de ideale decoratieve oplossing om oude muren te versterken en scheurtjes te bedekken. Glasvliesbehang bestaat in heel wat structuren zoals visgraat, ruitjes of bolletjes. Eens geplaatst kan je het glasvliesbehang verven.

Afwasbaar behang is een must in de keuken, badkamer of kinderkamer. Zo kunnen kinderen naar believen spelen en kan jij eens morsen in de keuken.

Niets leuker dan je eigen kleur- en verftechniek toe te passen op de wand. Dit kan met beschilderbaar behang. Om de lelijke muur te verdoezelen of een leuke textuur te hebben is het soms nodig eerst te behanden om het vervolgens te schilderen.

Muurstickers zijn de ideale oplossing als je enkele wanden wil opfrissen op een snelle en eenvoudige manier. Ze zijn goedkoper dan behangpapier en komen in talrijke kleuren en motieven voor.

Onze Merken

Al onze voorbeeldboeken zijn in te kijken in een gezellige sfeer

Onze boeken kunnen meegenomen worden, mits waarborg om bij U thuis te kijken welk behang U het beste past

Een demonstratie behangtechnieken is steeds mogelijk. Bel ons hiervoor, of maak een afspraak via ons contactformulier

Wij hebben onder meer, volgende collectie's klaarliggen voor U:

 

 

 

 

 

 


GORDIJNEN

Hier vind u een overzicht van ons aanbod aan raamdecoratie. Wij werken enkel samen met betrouwbare toonaangevende leveranciers die degelijke en duurzame eindproducten afleveren. Voor advies,opmeting,plaatsing en montage kan u beroep doen op onze jarenlange ervaring.

IS NIET ALLES METEEN DUIDELIJK ?

Breng ons een bezoek in de winkel of maak telefonisch een afspraak via dit contactformulier zodat wij u technisch kunnen adviseren om tot de beste oplossing te komen.


Klassieke Gordijnen Campaert

Rolgordijnen Boflex en Copa Home

Vouwgordijnen VerdecoSIERLIJSTEN

 

 

ORAC DECOR wil u alle kansen bieden om een interieur gezellig,origineel en stijlvol te maken. Kom gerust even langs om het gamma van ORAC te bewonderen.

 

 


Laminaat

Ons laminaat gamma is zo opgebouwd dat er voor iedereen en ieders budget wat wils is. Van klassiek over rustiek tot modern. Ook het plintengamma is zo ontworpen dat u in combinatie met uw laminaat in een oogwenk uw ruimte omtovert in een andere stijl. Onze plaatsingsdienst staat uiteraard voor u klaar om uw laminaat naar keuze te plaatsen in uw woning.


 

 

 


STUC

 

 

Stuc is een eeuwenoude techniek dat is ontstaan in Marokko onder de naam tadelakt. Door deze techniek toe te passen gaat uw woning een luxueuzere uitstraling krijgen maar bovenal een natuurlijk,warm en rustig gevoel geven. delloye paints werkt met zuivere mineralen en inspireert zich op oude technieken en recepten. Deze natuurlijke materialen sluiten naadloos aan bij de hedendaagse bouwtoepassingen en worden vooral gebruikt voor het bekleden van vloeren, muren, badkamer, keuken, enz…


klik hier voor een gratis offerte. Extra foto's zijn te bekijken op ons referentie blok.

REFERENTIE

enkele van onze klanten die vertrouwd zijn met delloye paints:


 

 

 


Uitvoering

 

delloye paints schildert zowel voor particulieren, bedrijven, winkels, kantoren, scholen, gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen, projectontwikkelaars, enz..

 

BINNENWERKEN

 

BUITENWERKEN

 

LAKWERKEN

 

PROJECTEN

 

STUC TECHNIEK

Ook deze werken en herstellingen voeren wij zonder problemen uit

Scheurherstel

Stucwerken

Plamuren


KALEI En kalk

 

 

 

In onze showroom staat de volledige kleurenkaart van de kaleitechniek M&S. Indien U een vrijblijvende offerte wenst, doe dit dan via ons contactformulier online.

 • Contacteer ons nu
 • .

  Kaleien is een schildertechniek die veelvuldig wordt gebruikt bij restauratie van gebouwen en monumenten. Een dunne kalkpleister wordt met een blokborstel aangebracht op de muur. Het levert een dekkend resultaat op met zachte nuances. Afhankelijk van het soort kalei product en samenstelling wordt deze laag wel eens afgewerkt met kalkverf. Deze kalkverf kan de uiteindelijke kleur van uw bewerkte gevel bepalen. De zandkorrels die in kalkverf zijn verwerkt zorgen voor het typische kalei-effect. De structuur van de gevelsteen blijft bewaard. Indien u enkel voor kalei kiest heeft u keuze uit meerdere kleuren.


  Kalkverf is een mineraal product, meestal gekleurd met natuurlijke pigmenten en geeft op je muren een levendig en wat streperig effect. Kalkverf werd in de vroegere tijden al gebruikt vanwege de ontsmettende en vocht regulerende eigenschappen. Overigens moet je de huidige soorten kalkverf niet verwarren met de zogenaamde witkalk die onze oma's en opa's vroeger gebruikten. Die kan je er met een sopje zo weer afvegen en werd jaarlijks opnieuw aangebracht. Dat is met de moderne kalkverf gelukkig niet het geval. Kalkverf wordt met een speciale langharige kwast aangebracht en kan nie met een roller worden verwerkt. Vaak moet een muur eerst behandeld worden met een voorstrijk middel.

   

  CONTACT

  Delloye-Paints • Antwerpsesteenweg 275 • Mechelen 2800 • Tel: 015/420262 • Fax: 015/420262 • Email: info@delloye-paints.be • www.delloye-paints.be • BTW BE089 24 77 402 • IBAN BE69 0016 6222 8978 • Technische info MATHYS: +32(0)478.54.17.51 - Rik • Algemene info Delloye: +32(0)479.44.89.81 - Francis • Sales Delloye: +32(0)475.94.10.30 - Didier • Delloye Kleurconsulente +32(0)479.60.63.25 - Wendy • Administratie +32(0)478.48.49.93 - Els

   

  Openingsuren • van dinsdag tot vrijdag van 8u tot 18u doorlopend • zaterdag van 8u tot 15u doorlopend • maandag gesloten •